Orientation for New Students

Orientation for New Students, Semester 1 2018

New civilian and DCUS undergraduate students are invited to attend Orientation on Wed, 28 Feb 2018.

Activities during Orientation will include an introduction to UNSW Canberra, key student administrative issues, campus services, academic programs, Arc Canberra and the MATES Program.

 

Time

Duration

Activity

Location

9.30-9.50

20 minutes

Welcome to UNSW Canberra

SR04

9.50 - 10.05

15 mins

Introduction to Student Administrative Services

SR04

10.05-10.20

15 mins

Introduction to the School of Engineering & IT (SEIT)

SR04

10.20-10.35

15 mins

Engineers Australia

SR04

10.35 - 10.50

15 mins

Weclome to UNSW Academy Library

SR04

10.50 - 11.05

15 mins

Introduction to Learning and Teaching Group

SR04

11.05 - 11.20

15 mins

Campus Health & Safety/ADFA Security and Facilities (gym etc)

SR04

11.20 - 11.35

15 mins

Introduction to Student Counselling Unit

SR04

11.35 - 12.00

25 minutes

Campus tour

Campus wide

12.00 - 1.00

1 hour

Lunch & interactive program sessions

SR04

1.00 - 1.20

20 mins

Enrolment/Credit/Q&A

SR04

1.20 - 1.50

30 minutes

Introduction to ARC @ Canberra

SR04

1.50 onwards

 

MATES Sessions

SR04

Please click here to view the campus map.